Om oss

Det är jag, Hans Hansson, som driver Framkallningfoto.se. Jag har arbetat som yrkesfotograf under cirka 10 års tid, och även om jag bytt yrke anser jag att de kunskaper jag införskaffat mig under min karriär som fotograf inte ska gå till spillo.

Jag vill kunna sprida korrekt och sanningsenlig information gällande fotografi, och denna webbsida passar perfekt för det ändamålet. Jag är stolt över min webbsida, och har som mål att Framkallningfoto ska kunna bli en av Sveriges största informationsportaler för alla frågor som rör fotografi.

Mina medförfattare

Karin Söder

Karin är en glad och duktig amatörfotograf som jag anlitat som andrafotograf vid ett flertal tillfällen. Då hon arbetar som förskollärare till vardags har hon valt att inte ta på sig några större projekt, men rätt kunskaper och rätt inställning, det har hon, och därför vill jag stolt presentera henne som en vital del av teamet bakom webbsidan.

Karin granskar samtliga artiklar i efterhand och bidrar ofta med korrigeringsförslag, men ett framtida mål är att Karin även ska skriva egna artiklar på webbsidan.

Bengt Ström

Bengt är numera pensionär, men då han har arbetat som yrkesfotograf under mer än 20 års tid är kompetens inom foto ingen bristvara. Tack vare att Bengt fortfarande har ett gediget fotointresse bidrar han ofta med artikelförslag som han anser har ett stort allmänintresse för fotointresserade svenskar.

Han bidrar även med perfekt källmaterial vid de tillfällen han tipsar mig om nya ämnen som jag bör ta upp, och han har dessutom agerat medförfattare för ett flertal artiklar.

Vi är i skrivande stund inte i behov av fler medförfattare, men om så skulle vara fallet meddelar jag det genom att uppdatera denna delsida.